top of page
  • Writer's pictureCikados

Galerija „Kristina Norvilaitė“ | @ArtVilnius’20 | Stendas 5.44

,,Šių metų mano stendo darbai yra visai nauji ir sukurti per karantiną. Esu grafikė taigi dauguma darbų lino raižinys maišytas su mišria technika. Taip pat žiūrovas atras mažų jaukių objektų. Šie objektai (aš juos vadinu sekretais arba altorėlais-koplytėlėm). Jie sukurti iš mano dukros daiktų-žaislų. Šiuo metu ji jau paauglė ir daugumos žaislų nenaudoja, tad leido man juos paimti.

Taip pat dalis darbų yra iš šią vasarą vykusių kūrybinių dirbtuvių (7 moterys-7 tiesos) Dominikonų vyrų vienuolyne“, - rašo mums Kristina Norvilaitė ir laukia jūsų visų šiuolaikinio meno mugėje ,,Art Vilnius'20“ 5.44 stende.

Stendas 5.44 ,,Kristina Norvilaitė“ @ArtVilnius’20

K. Norvilaitė ,,Dvi draugės muziejuj“2019

K. Norvilaitė ,,Šeima“ ir ,,Dailininko ranka“ 2019

K. Norvilaitė ,,Asociacijos“ 2019


Po oficialaus ArtVilnius’20 atidarymo, spalio 2d. (penktadienį) renginio „Naktis galerijoje“ metu nuo 20 val. iki 23 val., prie Angelo skulptūros pamatysite atvertas Kristinos Norvilaitės galerijos duris ir jos darbų parodą „Juoda-Balta“.

11-oji meno mugė „ArtVilnius’20“ vyks spalio 2-4 dienomis Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“. Mugė lankytojų su iš anksto „Tiketa“ įsigytais elektroniniais bilietais lauks penktadienį nuo 14 iki 20 valandos, šeštadienį nuo 11.30 iki 19 valandos ir sekmadienį nuo 11.30 iki 18 valandos.


bottom of page