top of page
  • Writer's pictureCikados

Spektaklio „Tegyvuoja moterys!“ kūrėjai kviečia pasinerti į moters pasaulį flamenko ritmu

Š. m. lapkričio 18 d. flamenko klubas „Tientos“ kviečia į spektaklį „Tegyvuoja moterys!“, kuris vyks Lenkų kultūros namuose Vilniuje (Naugarduko g. 76). Tai šokio spektaklis apie moteris, kurios nebijo gyventi, ir, žinoma, apie meilę – sau, vaikams, pasauliui ir žiūrovams.

Flamenko klubas „Tientos“
Flamenko klubas „Tientos“

Pasak Ilonos Jasiukaitės, vienos iš flamenko klubo „Tientos“ įkūrėjų ir bendrasavininkių, šį spektaklį sudaro fragmentai iš moterų gyvenimo – gal viena diena ar valanda, o galbūt visas gyvenimas…

„Per flamenko šokį perteikiame, ką reiškia būti moterimi. Ką reiškia turėti kūną, sielą, emocijų, aistrų, instinktų, troškimų. Ką reiškia savaip matyti pasaulį – su sąžinės jausmu, muzika nervuose, nepriklausomybe, džiaugsmo ašaromis ir meile gyvenimui“, – pasakoja I. Jasiukaitė.


„O būti moterimi „flamenka“ reiškia nekęsti rutinos ir pasinerti į muziką. Paversti gyvenimą subtiliu, kaprizingu ir laisvu menu. Nepriimti vidutinybės grandinių, rizikuojant viskuo. Skamba gerai? Raginame ir Jus tai pajausti bei patirti“, – į spektaklį kviečia Marina Golubeva, „Tientos“ įkūrėja ir bendrasavininkė.


Flamenko klubas „Tientos“
Flamenko klubas „Tientos“

„Tegyvuoja moterys!“ – jau ketvirtas „Tientos“ vadovių ir klubo šokėjų sukurtas spektaklis. Scenarijaus ir idėjos autorė – M. Golubeva.


<><><><><>


Lapkričio 18 d. 18 val. spektaklis „Tegyvuoja moterys!“ vyks Lenkų kultūros namuose Vilniuje (Naugarduko g. 76). Bilietus platina bilietai.lt


Daugiau informacijos: +370 687 62534 / tientos.flamenco@gmail.com / A. Jakšto g. 9, Vilnius


„Tientos“ – flamenko mylėtojų klubas Vilniuje, kuris suteikia galimybę mokytis, dalytis patirtimi ir žiniomis šio muzikos ir šokio stiliaus mėgėjams bei profesionalams. Čia vyksta flamenko šokių, ritmo, dainavimo užsiėmimai. Klubo dėstytojai ir nariai nuolat tobulinasi Ispanijoje ir kitose šalyse, patys organizuoja seminarus ir kursus, bendrauja su panašiais klubais iš Lietuvos ir užsienio. +370 687 62534. tientos.flamenco@gmail.com. A. Jakšto g. 9, Vilnius.

bottom of page